bedrijf

VHP-Projects

Contact

Mijn gegevens vindt u hier :

 

Peter Van Houtteghem

+32 474 37.81.25

 

 

Bedrijf

 Visie

wegwijzer

VHP-Projects is een onderneming die zich toelegt op volledige tevredenheid van de klant, dit door het aanbieden van totaal oplossingen op verschillende domeinen. Na meer dan 10 jaar internationale project ervaring te hebben opgedaan, besloten Henk en Peter, hun eigen zaak op te richten.
De ervaringen op gebied van projectmanagement, zonne-energie (industriële – particuliere toepassing) , verlichting en elektriciteit werden samengevoegd onder VHP-projects. Hierdoor bieden zij u een kwalitatieve oplossing voor elke toepassing of probleem.

De firma VHP-projects is een geregistreerd aannemer, hierdoor kunt u als klant vertrouwen op onze vakkundigheid en tevens genieten van een eventuele BTW verlaging.

Heb je een vraag over een LED verlichting, zonne-energie, domotica of elektriciteitsinstallatie, Camera’s, inbraakbeveiliging of zelfs over het benutten van Project Ingenieurs! Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons mobiel nummer.

+32 474/37.81.25 – Peter Van Houtteghem

VHP missie

VHP-Projects gaat voor Kwaliteit in plaats van Kwantiteit, dit doen we steeds met een scherp oog voor detail en esthetiek.
Wij bezorgen iedere klant een perfecte afwerking.