VHP-Projects

Contact

Mijn gegevens vindt u hier :

 

Peter Van Houtteghem

+32 474 37.81.25

 

 

privé

Privé woningen

Tegenwoordig is het onmogelijk geworden om altijd en overal een oogje in het zeil te kunnen houden. Het spreekt vanzelf dat u zich dagelijks over de veiligheid van uw familie en uw bezittingen bekommert.
Camerabewaking zorgt ervoor dat u wat meer controle hebt over uw eigendom maar verhoogt tevens uw gevoel van veiligheid !!
Het is niet alleen mogelijk om achteraf de opgeslagen beelden te bekijken op een monitor maar ook live deze beelden kan raadplegen via een internet verbinding of op Smart Phone/Tablet. Het spreekt voor zich dat inbraakbeveiliging en rookdetectie ook een nuttige tool  is om u en uw familie te beschermen.
Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Het is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie ervan zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer een calamiteit heeft voorgedaan.

bannercctv