SOLAR-POWER

VHP-Projects

Contact

Mijn gegevens vindt u hier :

 

Peter Van Houtteghem

+32 474 37.81.25

 

 

Zonnepanelen

VHP-Projects biedt enkel kwalitatieve panelen aan tegen zeer concurrentiële/correcte installatie prijs. Vandaag de dag is er een overvloed aan merken, daardoor zien de klanten vaak het bos niet meer door de bomen. Daardoor maakte VHP-Projects een selectie van twee producenten die wij courant aanbieden en installeren.
 Deze keuze is beïnvloed door enerzijds de prestaties en kwaliteit van de panelen en anderzijds door de vlotte samenwerking met de producenten. Als onafhankelijk installateur hebben wij de vrijheid om onze eigen keuzes te maken en enkel samen te werken met producenten van panelen die aan de eisen voldoen waarmee wij een naadloos werkende installatie kunnen aanbieden.
 Alle producenten bieden trouwens standaard, 10 jaar productgarantie op hun panelen!
 Aangeboden merken:

  • ALEO Solar: een kwalitatief hoogstaand paneel met zowel mono-als polykristallyne panelen in hun gamma. Productie en controle volledig in Duitsland! Voor aleo-panelen geldt tien jaar productgarantie, direct van de fabrikant. Samen met de 25 jarige vermogensgarantie biedt dit certificaat extra zekerheid.
    Altijd iets meer.
    Bij praktijktesten nemen de panelen van aleo regelmatig de eerste plaats in. De stichting Warentest gaf ons bijv. in 2006 & 2010 de hoogste waardering. Aleo staat garant voor de recyclage van de zonnepanelen aan het einde van hun levensduur.

ban2