SOLAR-POWER

VHP-Projects

Contact

Mijn gegevens vindt u hier :

 

Peter Van Houtteghem

+32 474 37.81.25

 

 

Werkwijze

Reeds vele tevreden klanten deden al een beroep op VHP-projects. Telkens werkte wij volgens een duidelijke werkwijze die gebaseerd is op vertrouwen, service en kwaliteit. Voor al onze projecten gebruiken we dezelfde werkwijze. Deze bestaat uit VHP stappenplan.

  • Grondige analyse: Ieder project is anders. We bezoeken de klant en maken een grondige analyse van je huidige situatie. We bestuderen de helling van je dak, het type dak, de oriëntatie van je gebouw, je energieverbruik... Er wordt naar je wensen geluisterd.
  • Advies op maat: Op basis van je situatie en je wensen stelt VHP-Projects je een gepersonaliseerde oplossing voor. We berekenen meteen je rendementswinst en voordeel.
  • Vakkundige plaatsting: De volledige installatie en plaatsing gebeurt door onszelf en/of eigen bekwame vakmensen met ervaring!
  • Geen administratie: VHP-Projects verzorgt de volledige administratieve afhandeling van jouw dossier. We regelen de keuring voor het verkrijgen van de groenestroomcertificaten en begeleidt je bij het aanvragen van overheidssubsidies.
  • Ook na plaatsing: Heb je na de plaatsing nog vragen? Aarzel niet contact op te nemen met de ons. We helpen je graag! Ook voor onderhoud en controle kan je bij ons terecht. Zo levert je installatie dagelijks het hoogste rendement op zonder dat de klant zich daar zorgen moet over maken.

ban4